Massage

Sportsmassage er en fysisk / manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor jeg, med mine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv og herigennem medvirker til bl.a. at forøge psykisk og fysisk velvære og hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

Massagebehandling i gang på klinikken

IMG_3853

Sportsmassage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance. Med andre ord, medfører sportsmassagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

Sportsmassagen er uovertruffen til behandling af muskulære lidelser i bevægeapparatet, heriblandt museskader, spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur o.lign. Sportsmassage giver desuden velvære og forebygger bl.a. stress ved regelmæssige behandlinger.

Når du vælger fysiurgisk massage hos mig, kan du opleve at jeg kombinere flere behandlingsformer til een samlet behandling. Når jeg behandler, bruger jeg manuel massage, bruger triggerpunkter på muskulatur der er spændt hårdt op og som måske er årsag til dine problemer samt ved hjælp af sportrefleksterapi hvor vi behandler muskelsener.

Desuden bruger jeg  akupunktur i musklerne for at fremme frigivelsen af endorfiner og kortison.