Akupunktur

Sportsakupunktur er en kombination af behandling af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter.

Brugt i den professionelle sportsverden, samt af fysioterapeuter.

Behandlingerne med Sportsakupunktur er effektive og givende og er eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen. Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form.

Sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt.

Særdeles effektivt til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces. Behandlingen er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker.

Er du usikker på om medicinske præparater er gode for dig og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så er sportsakupunktur en god løsning.

Hvis du naturligt ønsker at komme smerter, skader og betændelsestilstande i kroppen til livs, så kan jeg aktiverer kroppens egne smertestillende hormoner – Endorfiner – og kroppens egne anti-inflammatoriske hormoner – Kortisol (binyrebarkhormon) – der modvirker betændelsestilstande, direkte til de områder i kroppen hvor din skade sidder.

Ved akupunkturbehandling frigøres en mængde regulerende stoffer som kortisol (binyrebakhormon – antiinflamatorisk), endorfiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

 

IMG_2493